Smart home-overvågning

Denne funktion er kun tilgængelig i Kaspersky Plus og Premium.

Vi har forbedret funktionen og rettet driftsproblemer på Android 11-12.x-versioner, så du kan nyde funktionen Smart home-overvågning uden begrænsninger.

Funktionen Smart Home monitor viser enheder, der er forbundet til dit hjemme wi-fi-netværk. Med denne funktion kan du forhindre uautoriserede enheder i at oprette forbindelse til dit netværk og kontrollere beskyttelsesstatussen for dine enheder, som er forbundet til netværket.

Flere enheder kan forbindes til dit hjemme wi-fi-netværk. Nogen kan opfange dit kodeord eller hakke sig ind i dit wi-fi-netværk for at få gratis internet eller få adgang til dine data. Kaspersky-appen kan hjælpe dig med hurtigt at opdage nye enheder, der opretter forbindelse til dit hjemmenetværk.

Når din enhed opretter forbindelse til et wi-fi-netværk, spørger Kaspersky-appen om du vil se andre enheder, der er forbundet til dette netværk. Hvis du accepterer, viser appen en liste over enheder forbundet til dette netværk og viser en meddelelse, hvis en ny enhed opretter forbindelse. På denne måde kan du overvåge dit hjemme wi-fi-netværk og beskytte alle forbundne enheder og data.

Een eneste usikker enhed i wi-fi-netværket kan bringe alle andre enheder i fare. Ved hjælp af Kaspersky-appen kan du gå til My Kaspersky og installere Kaspersky-programmer på alle dine enheder for at beskytte dem.

Sådan installeres Kaspersky-appen på en anden enhed (hvis du har købt et abonnement til flere enheder):

1. Tryk på Smart home-overvågning på hovedfunktionsskærmen og tryk derefter på navnet på den enhed, som du gerne vil dele dit abonnement med.

Et vindue med oplysninger om denne enhed åbnes.

2. I afsnittet I dit abonnement skal du trykke på Kaspersky-appen.
  3. På den skærm, der vises, skal du trykke på Send link.

Et systemvindue med et link, der deler mulighederne vises.

4. Åbn linket på den enhed, hvor du vil installere Kaspersky-appen.

Nu kan du downloade appen, og derefter vil du automatisk blive logget på din My Kaspersky-konto.

Hvis mere end tusind enheder er forbundet til et wi-fi-netværk, og netværket overvåges af Kaspersky-appen, vil appen muligvis arbejde langsomt. Vi anbefaler ikke at overvåge offentlige wi-fi-netværk.

I dette afsnit

Aktivering af overvågning af enheder på mit netværk

Deaktivering af overvågning af enheder på mit netværk

Visning af enheder på mit netværk

Hvad hvis en ukendt enhed forbindes til dit hjemme wi-fi-netværk